OVER

De grootste passie van Danielle is anderen helpen om er zo mooi mogelijk uit te zien en zich zo goed mogelijk te voelen.

Na jaren als consultant in het bedrijfsleven te hebben gewerkt besloot Danielle vijf jaar geleden het roer drastisch om te gooien en haar passie te volgen. De carriere switch begon met een gedegen opleiding tot pedicure en schoonheidsspecialiste. Hier leerde ze onder andere veel over hygiene wat bij de wimper en wenkbrauw behandelingen zeer van pas komt.

Een jaar na haar carriere switch verhuisde Danielle samen met haar man en twee kinderen naar Oxford, Engeland. In Engeland volgde ze meerdere beauty trainingen. Zij specialiseerde zich verder op het gebied van wimper extensions, wimperlifting en wenkbrauwen. Daarnaast volgde ze een opleiding Anti-Aging facelift massages.

In juli 2016 zijn ze teruggekeerd naar Nederland en zijn ze gevestigd op de Noordsingel te Rotterdam. Ook in Nederland ontwikkelt Danielle zich verder. In het bijzonder op het gebied van huid verbeterende en anti-aging gezichtsmassages.

Persoonlijke aandacht, privacy en rust komen op de eerste plaats. Behandelingen gaan alleen op afspraak. Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag  van 9.30 – 14.15 uur en  ’s avonds vanaf 19.30 uur ontvangt ze je graag in haar salon op de Noordsingel . Afspraken zijn online te boeken of via de What’sApp  op nummer 06 40825412.

Mocht je na het doorlezen van deze site nog vragen hebben dan beantwoordt ze die graag.

Tot snel!

Boek nu online